Aktiviteiten

Op deze site treft u informatie aan over de galerie, bedoeld om u op de hoogte te stellen van onze activiteiten en u een eerste indruk te geven van een aantal kunstwerken.

De informatie kan niet volledig zijn. Met een technisch en virtueel medium als internet is het natuurlijk onmogelijk echte, tastbare kunstwerken volledig over te brengen.

De afbeeldingen zijn getalsmatig een klein gedeelte van wat er in de galerie- geëxposeerd en in stock- aanwezig is. Geregeld wordt de stock aangevuld met recente kunstwerken. En ook geven de afbeeldingen slechts een momentopname uit de ontwikkeling van het oeuvre van de kunstenaars.

De reproducties op de site geven een vluchtige aanduiding van de kunstwerken. De afmeting, de kleuren, de lijnvoering, het materiaal en de uitstraling van het totaal van deze factoren kunt u alleen in de galerie beleven. Daar kunt u persoonlijk het echte kunstwerk zien en aanraken. In de galerie kunt u in een inspirerende sfeer geconcentreerd en rustig de kunstwerken op u in laten werken. Desgevraagd denkt de galeriehouder met u mee als u overweegt een aankoop te doen, zodat u weloverwogen tot een keuze kunt komen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat het tussen koper en kunstwerk goed klikt, zodat het op de juiste plaats terecht komt.
In het programmaboekje van Dordt Monumenteel staat de galerie als volgt vermeld:

Galerie in laat negentiende-eeuws woonhuis (bouwjaar 1880) met zorgvuldig gerestaureerd interieur, gelegen in de negentiende-eeuwse schil van de Dordtse binnenstad. Geboortehuis van schrijver/dichter K.L. Poll (1927-1990).
Te bezichtigen ruimten op de benedenverdieping: hal, gang, oude keuken, kamer "en suite" en serre. Op het plein voor de galerie staat een grote vis van de Belgische kunstenaar Pascal Radar.

Uw bezoek aan de galerie, in gezelschap van familie en/of kunstvrienden, wordt zeer op prijs gesteld.

27 jarig bestaan Galerie Blom

Dit jaar bestaat de galerie 27 jaar.

Dordrechts Museum

Wordt Vriend van het Dordrechts Museum.
Meer informatie hoe u Vriend kunt worden vindt u op: www.dordrechtsmuseum.nl
Onderaan de pagina bij Partners: Stichting vrienden dordtse musea.